Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 19.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 19.11.2021.

Naselje Gornje Međurovo, ul. Milorada Veličkovića bb
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Gornje Međurovo, u ulici Milorada Veličkovića, kod škole.Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja, u ulici Milorada Veličkovića.

Kvar u naselju Gornji Matejevac, u ulici Alekse Šantića br. 6a
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Alekse Šantića, kod broja 6a. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja, u ulici Alekse Šantića.

Oštećenje na mreži u Gornjem Matejevcu, u ulici Balkanskoj br. 38
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Balkanskoj, kod broja 38. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Balkanskoj ulici i moguć prekid u okolnim ulicama: Bojina, Kulska, Braće Jović.

Oštećenje na vezi u selu Trupale, u ul. Železničkoj br. 1-3
Voda na površini, u toku je iskop u selu Trupale, u ul. Železničkoj, kod brojeva 1-3. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela, u ulici Železničkoj.

Kvar na magistralnom cevovodu kod sela Gornja Toponica
U planu su radovi na popravci magistralnog cevovoda, kod sela Gornja Toponica, preko puta silosa. Zbog popravke složenog kvara biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od skretanja za hotel“Nais“ do sela Gornja Toponica. Ukoliko je neophodno sečenje cevovoda biće u prekidu vodosnabdevanje za više moravskih sela, na prostoru od sela Čamurlija do Gornje Toponice (Čamurlija, Vrtište, Trupale, Mezgraja, Gornja Toponica). Složeni postupak zahteva produženje radova do kraja dana.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button