Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 18.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Četvrtak 18.11.2021.

Naselje Nikola Tesla, ul. Žarka i Jelene Joković br. 18
Voda od ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Nikole Tesla, u ulici Žarka i Jelene Joković, kod broja 18. Iz tehničkih razloga je intervencija odložena prethodnog dana i obavlja se danas. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Žarka i Jelene Joković.

Kvar u ulici Vojvode Gojka bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vojvode Gojka bb, kod“Prosvete“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u planu je popravka bez zatvaranja vode, ukoliko to nije moguće biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vojvode Gojka.

Radovi na mreži u Ilindenskoj ulici
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u Ilindenskoj ulici. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru cele ulice Ilindenske.

Kvar na vezi u ulici 9. brigade br. 51
Voda na trotoaru, nužan je iskop u ulici 9. brigade, kod broja 51. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje samo na pomenutoj adresi, ali se ne isključuje mogućnost kratkotrajnog prekida na prostoru cele ulice 9. brigade.

Radovi u ulici Donjovrežinskoj br. 12
Voda na površini, potrebna je intervencija na šipki servisnog ventila u ulici Donjovrežinskoj, kod broja 12. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid vodosnabdevanja na prostoru cele ulice Donjovrežinske u istom terminu.

Kvar na vezi u naselju Donja Vrežina, u ulici Radmile Savićević br. 25
Prethodnog dana su bili odloženi radovi i danas se obavlja iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Radmile Savićević, kod broja 25. Zbog zamene prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje na pomenutoj adresi ali ako je u pitanju složeniji kvar na priključnoj vezi, moguć je prekid u celoj ulici Radmile Savićević do 15 sati.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button