Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 15.12.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 15.12.2021.

Novi kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Njegoševe i Kragujevačke
Nakon popravke prethodnog dana došlo je do novog oštećenja cevovoda na uglu ulica Njegoševe i Kragujevačke. Voda je zatvorena za II visinsku zonu, na prostoru od Njegoševe ulice (Durmitorska, Slobodana Penezića Krcuna, Miloša Crnjanskog, Jovana Dučića, Petra Konjevića, Milana Bakića, Solunske i druge), u naselju Bubanj dok ima vode u rezervoaru (Bubanjska, Bubanjska dolina, Miloša Obilića, Trebinjska), sve do Minovog naselja (Petra Aranđelovića, Ćurlinska, Dimitrija Leke, Stojana Andrića i druge), Pasi Poljane i dela Ledene Stene. Zbog nove intervencije na vodovodnoj mreži predviđa se prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u Puškinovoj ulici, kod broja 43
Voda na površini, potreban je iskop u Puškinovoj ulici, kod broja 43.Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Duvanište, na prostoru od Đerdapske do ulice Majakovskog i sa druge strane do ulice Branka Miljkovića (Jelene Glavaški, Jelke Radulović, Bore Vukmirovića, Prote Gagulića, Lamartinova, Puškinova, Lonarda Da Vinčija, Nikole Uzunovića, Južnomoravske brigade i druge).

Kvar na vodovodnoj mreži u Mačvanskoj ulici
Voda na površini odlazi u slivnik, potreban je iskop u Mačvansko ulici, kod broja 17. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Mačvanske ulice do Sedmog jula, i moguć prekid u Jeronimovoj i delu ulice Sedmog jula.

Kvar na vezi u naselju Gornji Matejevac, u ulici Padinskoj
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Padinskoj bb. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Padinskoj ulici.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button