Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 12.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 12.10.2021.

Ulica Ljubomira Nikolića
Voda sa ulice odlazi u slivnik, potreban je iskop u ulici Ljubomira Nikolića, preko puta broja 140. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ljubomira Nikolića.

Ulica Srđana Aleksića br. 12
Kvar u šahti na prvom ventilu, potrebno je osposobljavanje servisnog ventila radi zamene prvog ventila u ulici Srđana Aleksića (ranisi naziv Save Kovačevića), kod broja 12. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u ulici Srđana Aleksića.

Ulica Dobrile Trajković br. 5
Voda curi u šahti, šipka servis veentila ne zatvara, potrebno je osposobljavanje servis ventila zbog zatvaranja vode u ulici Dobrile Trajković, kod broja 5. Zbog radova na popravci peiključne veze u prekidu je vodosnabdevanje na pomenutoj adresi i moguć je manji prekid do 15 sati u ulici Dobrile Trajković.

Naselje Deveti maj, ul. Pasjačkih partizana br. 75
Voda na površini, servisni ventil ne radi, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Pasjačkih partizana, kod broja 75. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u delu ulice Pasjačkih partizana, od ul. Miodraga Jovanovića Uče do ugla sa ulicom Zorana Cige Stojanovića.

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button