Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 10.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 10.11.2021.

 

Kvar na mreži u ulici Vrbaskoj br. 10
Voda na površini u ulici Vrbaskoj, kod broja 10. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vrbaskoj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Jovana Babunskog, Stevana Kaćanskog, Stevana Sremca, Vojvode Gojka. Nakon završenih radova u predviđenom terminu očekuje se normalizacija vodosnabdevanja.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Jeremije Živanovića br. 60
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Jeremije Živanovića, kod broja 60. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid u celoj ulici Jeremije Živanovića u istom terminu.

Niška Banja, ul. Trg Republike br. 49
Nastavak radova od prethodnog dana u Niškoj Banji, u ulici Trg Republike, kod broja 49. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u ulici Trg Republike.

Kvar na uglu Mokranjčeve ulice i Mokranjčeve prilaz
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana i večeri na uglu Mokranjčeve ulice i prilaza kod hotela“Vidikovac“(ulica Vojnika Radoša Cerovića). Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati samo za prilaz (ulicu Vojnika Radoša Cerovića).

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button