Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 09.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 09.11.2021.

Kvar na uglu ulice Mokranjčeve i Mokranjčeve prilaz
Kvar na deoničnom ventilu, potreban je iskop na uglu ulice Mokranjčeve i Mokranjčeve prilaz. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Mokranjčeve ulice i Mokranjčeve prilaz. U istom terminu obavljaće se druge intervencije u šahtama kod brojeva Mokranjčeva 74/a i Mikranjčeva 76/a, jer je neophodna zamena prvih ventila. U pitanju je zahtevna intervencija sa većim brojem ljudi i nastavlja se vanredno angažovanje ekipa JKP“Naissus“ na terenu.

Nastavak radova u ulici Ljube Didića
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Ljube Didića. Zbog popravke oštećenja na priključnoj vezi ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ljube Didića. Nakon završenih radova u predviđenom terminu očekuje se normalizacija vodosnabdevanja.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Justina Popovića br. 35
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Justina Popovića, kod broja 35. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid u celoj ulici Justina Popovića u istom vremenu.

Selo Sečanica
Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u sokaku na ulazu u selo. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na ulazu u selo ali je moguć prekid na prostoru sela Sečanica u istom terminu.

Prva Kutina, ul. Prvokutinska bb
Voda sa ulice odlazi u priključnu šahtu, potreban je iskop u selu Prva Kutina, u ulici Prvokutinskoj bb. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela, u Prvokutinskoj ulici.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button