Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 07.12.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 07.12.2021.

Kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Fabričke i Sime Dinića
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Deveti maj, na uglu ulica Fabričke i Sime Dinića. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Fabričkoj i delu ulice Sime Dinića. Radovi odloženi prethodnog dana zbog vremenskih uslova.

Radovi na mreži u Ilindenskoj ulici bb – prilaz
Voda na ulici, potreban je iskop u Ilindenskoj ulici bb – prilaz. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ilindenske, u prilazu. Radovi odloženi prethodnog dana zbog vremenskih uslova.

Radovi na proveri vodovodne mreže u Niškoj Banji, u Carigradskoj ulici
Nastavljaju se radovi od petka na ispitivanju vodovodne mreže u delu Niške Banje, u ulici Carigradskoj. Ukoliko zbog vremenskih uslova bude obavljana intervencija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Ženeva i Carigradskoj ulici, u delu od banjskog kružnog toka do konjičkog kluba. Radovi odloženi prethodnog dana zbog vremenskih uslova.

Ulica Toponički put bb
Voda na površini, potreban je iskop u blizini mesta gde je prethodno rađeno na Toponičkom putu bb, ispred restorana“Holivud“. Ukoliko se zbog vremenskih uslova budu obavljali radovi na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Toponičkog puta, od skretanja za hotel“Nais“ do sela (i deo sela) Gornja Toponica. Radovi odloženi prethodnog dana zbog vremenskih uslova.

Ulica Mavrovska br. 9
Kvar u šahti, potrebna je zamena prvog ventila u Mavrovskoj ulici, kod broja 9. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za broj 9, ali je moguć prekid i u celoj ulici Mavrovskoj.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button