Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 06.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 06.10.2021.

Naselje Nikola Tesla, kvar u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina br. 117a
Usled radova trećeg lica došlo je do oštećenja na vodovodnoj mreži u naselju Nikola Tesla, u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina, kod broja 117a. Zbog obimnog kvara nastavljaju se radovi od prethodnog dana i bez vode su 50-tak domaćinstava sa leve i desne strane pored mesta havarije. Završetak radova i normalizacija vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Bulevar Svetog Cara Konstantina / Foto: arhiva JKP“Naissus“ Niš

Ulica Marina Držića, III prilaz
Voda na površini (kolovoz-asfalt), potreban je iskop u ulici Marina Držića, III prilaz. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Marina Držića, za III prilaz, od br. 21 do br. 31.

Naselje Donji Matejevac, ulice Kralja Aleksandra bb i Živojina Đokića bb
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Donji Matejevac, u ulicama Kralja Aleksandra bb, kod Kolomace i Živojina Đokića. Usled kvarova i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Donji Matejevac, u ulicama Kralja Aleksandra i Živojina Đokića.

Knez Selo
Voda na ulici, potreban je iskop u Knez Selu, u sokaku ispod starog groblja. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Selo Paljina
Voda na površini, potreban je iskop u selu Paljina, pored mosta. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Paljina.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button