Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 05.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 05.11.2021.

Kvar na mreži u ulici Vizantijski bulevar
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod banke“Intessa“. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Vizantijski bulevar, na prostoru od ulice Dimitrija Dragovića do kružnog toka sa ulicom Bulevar Medijana.

Radovi na mreži na uglu ulica Radanske i Hadži Prodanove
Voda na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Radanske i Hadži Prodanove. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Radanskoj i Hadži Prodanovoj ulici.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Sečanica
Voda sa ulice kroz dvorište puni šahtu, potreban je iskop u selu Sečanica. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevnja do 15 sati u selu Sečanica.

Intervencija u selu Lalinac – Lalinske Pojate
Voda na površini, potreban je iskop u zaseoku Lalinske Pojate, kod pumpne stanice. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru sela Lalinac i Lalinske Pojate.

Auto-cisterne dežuraju na lokacijama Gradsko polje i Aerodrom Konstantin Niš
Auto-cisterne za snabdevanje pijaćom vodom boraviće tokom dana, u sklopu manifestacije“Sistem 2021“ na dve lokacije, na Gradskom polju i na aerodromu“Konstantin Veliki“ Niš.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button