Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 01.12.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 01.12.2021.

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Save Petkovića i prekid vodosnabdevanja za treću visinsku zonu
Usled radova trećeg lica oštećen je cevovod u ulici Save Petkovića, u opštini Palilula. U toku je intervencija na popravci vodovodne mreže i u prekidu je vodosnabdevanje do 13 sati u rejonu III visinske zone. Bez vode su ulice na prostoru od Paraćinske do Save Petkovića i sa druge strane do Slobodana Penezića Krcuna i Kalač Brda (Svetislava Trgojevića, Miloša Crnjanskog, Jovana Dučića, Smederevska, Dejana Mančića, deo Durmitorske, deo Njegoševe i druge). Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.

Kvar na vodovodnoj mreži i prekid vodosnabdevanja na Mramorskom brdu
Voda na površini, nužan je iskop na Mramorsko brdu, na putu za Batušinac (kod firme“Ergo made“). Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na Mramorskom brdu.

Selo Supovac
Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac, iznad rezervoara. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Supovca iznad rezervoara i vikend naselju.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Narodnih heroja br. 69
Voda puni šahtu, potrebna je zamena prvog ventila u ulici Narodnih heroja, kod broja 69. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć manji prekid u ulici Narodnih heroja.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button