Uvek švorc: 3 horoskopska znaka kojima su džepovi stalno prazni

Neki od nas umeju da sačuvaju novac i da prištede za crne dane, a nekima to naprosto ne ide. Postoje neki horoskopski znakovi koji naprosto ne umeju sa novcem, kao na primer:

Foto: derneuemann/pixabay.com

Blizanci
Pripadnici ovog znaka su najneodgovorniji kada je u pitanju novac, piše Index.hr. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju da potroše i celu platu za jedan dan. Često se znaju naći i u finansijskim problemima, s obzirom na to da im je preterano trošenje novca pravilo, a ne izuzetak.

Strelac
Pripadnici ovog znaka zbog svog izraženog optimizma lako pređu granice realnosti. Oni planiraju i ostvaruju stvari za koje apsolutno nemaju novca, ali se uvek nekako snađu. Njihove namere su dobre, ali su jednostavno nepromišljene. Strelci vole zabavu i poslednji dinar će potrošiti na dobar provod.

Lav
Lavovi novac troše isključivo na sebe. Ne mare za to koliko novca imaju na računu, oni jednostavno uživaju u životu. Nije im žao da za luksuznu odeću i nakit potroše enormne količine novca. Vole i adrenalin, pa se neretko odaju i kockanju kako bi umnožili svoj novac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button