Uklonjena voda sa dela auto-puta kod petlje Ćuprija

Saobraćaj se odvija normalno na autoputu kod petlje Ćuprija, u smeru ka Beogradu, pošto je uklonjena voda iz razdelnog pojasa i preticajne saobraćajne trake, saopštili su danas Putevi Srbije.

To javno preduzeće apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Foto: Profimedia

Inače, povremeno jači pljuskovi kiše, praćeni jakim vetrom, i danas mogu donositi veću količinu vode na kolovoz, a tada je i vidljivost često slabija, što vozačima često dodatno otežava vožnju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na putevima u šumskim područijima učestali su odroni, ali je prisutna opasnost i od nanosa zemlje koje bujične vode ostavljaju za sobom, zato vozite sporije i pažljivije kako bi imali dovoljno vremena da bezbedno reagujete, savetuje AMSS.

Danas se očekuje manji broj vozila u odnosu na predhodne dane, ali će on sigurno i dalje biti pojačan na autoputevima iz pravca Mađarske i Hrvatske ka Bugarskoj i Makedoniji kao i na putevima koje vode ka Crnoj Gori.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button