ZAVRŠENO SASLUŠANJE SLAVIŠE KOKEZE!

Prvi čovek srpskog fudbala napustio je posle četiri sata prostorije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

IZVOR: ATA IMAGES

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slavisa Kokeza bio je saslušan u nedelju i razgovarao je sa pripadnicima SBPOK-a oko četiri sata.

Prema pisanju medija, on je odbio je danas poligrafsko ispitivanje, prenose Večernje novosti. „Tako nije hteo da bude ispitan ni da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića“, objavio je taj list.

Navedeno je da osim toga on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči „o mnogo benignijim pitanjima i temama“.

Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja, navodno je odgovorio da ga je to „savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović“.

„To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj, tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovica sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda. Kako prenose izvori Kokeza je čak negirao da poznaje kriminalca Darka Eleza koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojni svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima“, tvrdi beogradski list.

Posle svega što je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji, zaključeno je.

(Mondo/Novosti)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button