PRIŠAO JE I POČEO DA GA BODE, BEZ REČI! Kamere snimile jeziv napad na studenta ispred trafike u Nišu

Za sada nepoznati razbojnik prišao je preksinoć radniku trafike M. G. (18) iz Niša i izbo ga bez reči, a nakon toga je pokupio pare i pobegao.

Radnik je izašao da naređa robu kada je iz pravca centra naišao muškarac sa kapuljačom i kačketom. Samo mu je prišao i počeo da ga bode, bez reči. Mladić se okrenuo prema njemu, ne očekujući napad. Nakon toga je razbojnik ušao u trafiku, pokupio pare i pobegao. Na snimcima sa kamera se vidi da je krupniji od njega. piše Blic.

Izbodeni radnik je student i trenira džudo, a na trafici je radio tek dva meseca.

– Mladić je izuzetno dobar. Studira i trenira džudo, a radio je na trafici da obezbedi prihode i olakša sebi školovanje. Radnice koje rade ovde kažu da im je kao stariji brat, o svemu brine i uvek je tu da im pomogne. Meni su javili sinoć oko 3 da se desio napad. Kada sam došao, radnika je već odvezla Hitna pomoć. Kažu da je bio svestan, ušao je u trafiku i pozvao pomoć. Nije bitno koliko je razbojnik uzeo, bitno je da dečko bude dobro – kaže vlasnik trafike koji je želeo da ostane anoniman.

Prodavci na trafikama u okolini Železničke stanice, gde se desio napad, zabrinuti su i uplašeni.

– Mračno je i pusto ovde noću, plašimo se posle svega što se desilo. Apelujemo na policiju da pojača kontrole – kaže vlasnica jedne od trafikau tom kraju.

– Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Operisan je, postoperativni tok je dobar. On je svestan, komunikativan i hemodinamski stabilan – kažu u KC Niš.

Izvor: Kurir.rs/Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button