OTKRIVAMO NOVI DETALJ MONSTRUOZNOG UBISTVA ĐOKIĆA

Lidija Đokić (25), koja je u noći između 26. i 27. septembra ubijena u selu Moravac zajedno sa svojim roditeljima Goranom (57) i Gordanom (56), pokušala je da se odbrani od ubice tako što se s njim otimala za pištolj, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, ovakav zaključak proizilazi iz DNK analize, koja je, uz druga veštačenja, dostavljena Višem javnom tužilaštvu u Nišu, koje vodi istragu o trostrukom ubistvu.

Lidija Đokić, Aleksinac
foto: Printscreen Facebook

– Na pištolju iz kog su ubijeni Đokići, a koji je nađen u dimnjaku kuće prvoosumnjičenog Gorana Džonića, nađeni su biološki tragovi Lidije Đokić i Gorana Džonića. Velika je verovatnoća da je Lidija, koja je Džoniću bila bratanica, pokušala da spase svoj život, ali nije uspela da otme pištolj – kaže izvor i dodaje da se nesrećna devojka do poslednjeg daha borila sa ubicom.

porodica Đokić, Goran Džonić, Moravac, Aleksinac, ubistvo
foto: Privatna Arhiva, Kurir/D.Ilić

Mladen i Andrija Magdalenić, advokati Kostadina i Aleksandra Miloševića, koji se, pored Gorana Džonića, nalaze u pritvoru, potvrdili su za Kurir da je u tužilaštvo stigao veliki broj veštačenja i da sva potvrđuju da braća Milošević, zvani Jojke, nemaju nikakve veze sa zločinom.

– Bioloških tragova mojih klijenata nema nigde, a ima tragova Gorana Džonića. I to na velikom broju predmeta, na novcu, trakama, kesama, oružju – rekao je Mladen Magdalenić, dok je njegov kolega Andrija dodao da je gotovo 70 odsto veštačenja:

Goran Džonić, porodica Đokić, ubistvo
foto: Privatna arhiva

– Svi dokazi ukazuju na to da je Džonić počinilac.

Filip Domazet, branilac Džonićevih sinova, Milana i Stefana, koji se takođe nalaze u pritvoru, kaže da su gotova balistička i DNK veštačenja, kao i veštačenja telefona, te da ništa ne upućuje na to da su Milan i Stefan povezani sa ubistvom.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button