Novi detalji horora u Nišu: Devojka se požalila majci da su je napastvovala 4 momka na žurci

Portparol Višeg javnog tužilaštva u nišu Borisav Radonjić potrvdio je da su četiri mladića iz Niša uhapšeni zbog sumnje da su izvršili obljubu nad ženskom osobom i da im je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati a potom sledi privođenje na saslušanje.

Foto: Ana Paunković

Nezvanično se saznaje da je da se obljuba desila u utorak na privatnoj proslavi rođendana u naselju Vlase kod Niša i da su mladići M.S. (21), S.C. (22) , V.J. (24) i M.C. (21) svi iz Niša pojedinačno imali intimne odnose sa M. P. (21) iz Hjustona, državljankom SAD i Srbije.

Ono su navodno iskoristili to što je devojka popila veću količinu alkohola i nije mogla da se kontroliše i brani od navodnih nasilnika. Prema prvim nezvaničnim saznanjima mladići poriču da je bilo silovanja. Optužba je potekla od roditelja devojke koja se požalila majci da su je momci napastvovali i označila ih po imenu.

Zvanično, trenutno nema drugih dokaza da se to dogodilao pa je devojka upućena na pregled radi pronalaženja i utvrđivanja tragova koji bi ukazali na silovanje i nalaza kojima će biti određeno ko je od prisutnih imao odnose sa njom.

U intersu istrage nema zvaničnog saopštenja o događaju.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button