Lalić se ponudio da bude svedok saradnik u procesu protiv klana Belivuka

Srđan Lalić, pripadnik klana Veljka Belivuka, koji je zabezeknuo javnost bestijalnim kezom na fotografiji iznad tela iskasapljene žrtve, prema nezvaničnim informacijama prvi se tužilaštvu ponudio za svedoka saradnika u predstojećem procesu!

Foto: Printscreen

Pregovori sa njim navodno su započeti odmah posle hapšenja i od njega su tada dobijene vrlo validne informacije.

Tužilaštvo, međutim, još vaga odluku oko dodeljivanja statusa povlašćenog svedoka budući da je u dosadašnjoj istrazi utvrđeno da je u ime klana počinio nekoliko monstruoznih ubistava.

Lalić je inače IT stručnjak koji je u Belivukovom klanu bio zadužen za nabavku i održavanje kriptovanih telefona sa aplikacijom Skaj, a posredstvom kojih su pripadnici klana komunicirali i dogovarali zlodela i razmenjivali fotografije i snimke jezivih zločina.

Sumnja se međutim da je upravo Lalić bio zadužen za izvršenje svirepih zločina. Prema podacima iz istrage na dušu mu se stavljaju najmanje tri surova ubistva.

– Na početku istrage sumnje prema Laliću išle su ka tome da je njegova uloga bila da za Belivuka i njegove ljude nabavlja kriptovane valute i da im obezbeđuje komunikaciju. Međutim, kako su isplivali novi dokazi, a posebno fotografije, očigledno je da je njegova uloga bila daleko veća – kaže izvor iz istrage.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button