Koluvija o podmetanju dokaza u “Jovanjici”

Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica” u emisiji “Ozbiljno sa Đukom” na Objektiv TV, autora i voditelja Vladimira Đukanovića, do detalja je opisao kako su policajci u “Jovanjici” nakon njegovog hapšenja podmetali lažne dokaze da je na tom imanju proizvođena marihuana, između ostalog i tako što su zalivali industrijsku konoplju, koju je Koluvija legalno uzgajao u medicinske svrhe, ne bi li nivo supstance THC podigli na nivo iznad dozvoljenog, kako bi ta konoplja bila tretirana kao opijat.

Koluvija je pokazao fotografije na kojima se, kako kaže, vidi kako je policija premeštala dokaze, što nikako ne bi smela da radi.

– Oni su toliko nonšalantni, ne kriju svoje nameštanje. Pokazaću vam, ove tri fotografije je napravila policija prilikom uviđaja. Ovde imate dve vage, jednu manju, jednu veću. Ova fotografija je napravljena istog dana, po njima, oni kažu da je napravljena istog dana, ovde je sad još samo jedna vaga, ona manja, ona veća je nestala, što u stvari ne sme, policija mora da slika zatečeno stanje, oni ne smeju da pomeraju. Onda nađemo tu vagu da je prenešena 150 metara dalje, na drugo mesto – ispričao je Koluvija.

On je potom istakao kako je policija zalivala rasad, i priložio fotografije koje su nastale šest dana nakon što je zabranjen pristup “Jovanjici”, a na kojima se vide kapljice vode.

– Zalivali su zasad, dokazano, kapljice vode šest dana ne mogu da opstanu – istakao je.

Podsetimo, vlasnik poljoprivrednog dobra “Jovanjica” je u ekskluzivnom intervjuu za Objektiv.tv otkrio da su u novembru 2019. godine policajci, po nalogu nekoga iz kabineta Nebojše Stefanovića, tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova, od njega tražili da krivicu za navodnu proizvodnju tona marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Šta je još Koluvija ispričao, pogledajte u snimku ispod:

Izvor: Objektiv.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button