Delovi policije i SNS planirali hapšenje Andreja Vučića: Sve su maske pale, više nema dileme da je spreman državni udar!

Otrgnuti delovi policije i Srpske napredne stranke spremali su hapšenje Andreja Vučića i svrgavanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ekskluzivno otkriva Republika.

Starsport, Tanjkug/T. Radovanović

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, u pakleni plan koji je trebalo da rezultira onim što je par ekselans državni udar, umešane su i službe pojedinih stranih zemalja.

Kako objašnjava naš sagovornik, nakon što su bivša državna sekretarka u MUP Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić, odbili poligrafsko ispitivanje u vezi sa famoznom aferom „Jovanjica“, stvari su postale kristalno jasne.

Makse su pale! Posle ovakvog postupka bivših visokorangiranih policajca, nema sumnje da su afere „Jovanjica“, ali i sa njom povezana afera prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imale za cilj nasilno svrgavanje vlasti u Srbiji. Rečju, planiran je državni udar – objašnjava naš sagovornik.

instagram.com/printscreen

Ponovo odbila poligraf: Dijana Hrkalović

Podsetimo, kako je Republika već pisala, pomenuti trojac odbio je da odgovara na pitanja na detektoru lažu, pa u policiji čak i sumnjaju da su od ranije imali takav dogovor.

Podsetimo, o slučaju „Jovanjica“ nedavno je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je ocenio da bi Predrag Koluvija, optuženi u ovom slučaju, bio „slobodan kao ptica” da je pristao da laže i optuži predsednikovog brata Andreja.

Predsednik dodaje da Koluviju nikada nije video, ni čuo u životu.

Izvor: republika.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button