Čuveni fudbaler Partizana pred sudom negirao pokušaj ubistva

Nikola Malbaša, nekadašnji fudbaler Partizana, izjavio je juče pred Višim sudom u Beogradu da nisu tačni navodi optužnice da je 8. jula prošle godine nožem pokušao da ubije Igora Neškovića u Zemunu.

Malbaša je pred sudom ispričao da su on i Igor prijatelji 20 godina i da su se toga dana našli kako bi se dogovorili o izgradnji zgrade u Ševinoj ulici. Kako je naveo, iznenada se pojavio njegov poznanik i zario Igoru Neškoviću nož u grudi kada su seli u kola.

Foto: Starsport©

– Odjednom se pojavio moj poznanik i počeo da lupa na prozor suvozača, psovao je i tražio da mu vratim novac – rekao je on, tvrdeći da ga je poznanik, kog nije imenovao, posle svađe fizički napao i udario nekoliko puta.

– Igor je pokušao da ga uhvati za ruke, a ja sam se okrenuo i video kako mu zabada nož u grudi. Igor se uhvatio za oštricu, a ja sam mu pomogao i izvadio nož. Onda je napadač otišao, a ja gotovo ispao iz kola. Igor mi je rekao: „Beži da te ovaj ne bi opet napao“, poslušao sam ga i otišao sam ponevši nož sa sobom. Pretpostavio sam da on nije u teškom stanju i da sam mu sigurno spasao život – izjavio je osumnjičeni fudbaler i odbio da odgovara na dalje pitanja.

Inače, i Igor Nešković, koji je ranije saslušan, izjavio je da ga je ranio nepoznati čovek, a ne Malbaša.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button