Aleksinac: Policija uhapsila jednu osobu za teške krađe

Policija iz Niša i Aleksinca je u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Aleksincu, rasvetlila tri teške krađe i pet teških krađa u pokušaju. Zbog toga je uhapšen Đ.T. (20) iz Aleksinca, a zbog sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Foto: T. Ilić

Policija će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu podneti krivičnu prijavu i protiv sedamnaestogodišnjaka iz Aleksinca zbog istih krivičnih dela.

– Sumnja se da su Đ.T. i sedamnaestogodišnjak u julu i početkom avgusta ove godine, iskoristivši odsustvo vlasnika obili tri kuće u okolini Aleksinca i iz njih ukrali srebro, novac, kazan, aparat za varenje, agregat i razni alat. Policija je pronašla deo ukradenih stvari i one će biti vraćene vlasnicima. Takođe, oni se sumnjiče da su u istom periodu pokušali da obiju jednu trgovinsku radnju i servis za popravku mašina kao i da su obili tri kuće u okolini Aleksinca, izvršili premetačinu, ali ništa nisu ukrali – saopštila nam je policija.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, Đ.T. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button