Nastavlja se saradnja Gradske opštine Medijana sa penzionerskim udruženjima

Najveća niška opština uvek će biti pri ruci penzionerima, sugrađanima koji su godinama ulagali svoje znanje i umenje u dobrobit novih generacija.

Tu smo bili za njih i tokom vanrednog stanja, kada je podeljeno više od 20 hiljada paketa pomoći, nabavljani lekovi, pružani saveti lekara i ostaćemo dostupni kad god se ukaže potreba za našom pomoći – rekao je na sastanku sa predstavnicima Udruženja penzionera Grada Niša, predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Kocić je kazao i da je ponosan što se ovakvo udruženje nalazi na teritoriji opštine Medijana, uvek spremno da pruži pomoć i usluge svojim članovima. Susret sa rukovodstvom ovog udruženja posle mnogo vremena, zbog epidemiološke situacije, bio je prilika za upoznavanje sa radom u proteklih godinu dana i planovima za predstojeći period. Kako je rečeno na sastanku, u Novopazarskoj ulici u Nišu, gde se nalazi udruženje, u toku je prijava najstarijih sugrađana za besplatan boravak u banjama, što je jedan deo aktivnosti .

Ova organizacija će u oktobru obeležiti godišnjicu osnivanja, što će biti prilika za sumiranje rezultata rada i nova bratimljenja sa srodnim organizacijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button