Kvarovi vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnadbevanju

Lalinske pojate

Voda u oranici, blizu raskrsnice Sečanica – Supovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru atara Lalinske pojate i u delu sela Sečanica.

Niška Banja, ul. Jovana Popovića br. 11

Voda na ulici, nužan je iskop u Niškoj Banji, u ulici Jovana Popovića, kod broja 11. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jovana Popovića.

Niška Banja, ul. Vidoja Jovanovića br. 2

Voda na ulici, nužan je iskop u Niškoj Banji, u ulici Vidoja Jovanovića, kod broja 2. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

Naselje Deveti maj, ul. Jastrebačkih partizana br. 46

Voda curi na prvom ventilu i puni šahtu u naselju Deveti maj, u ul. Jastebačkih partizana, kod broja 46. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Jastrebačkih partizana.

Naselje Deveti maj, ul. Zorana Cige Stojanovića br. 59

Voda curi na prvom ventilu i puni šahtu u naselju Deveti maj, u ul. Zorana Cige Stojanovića, kod broja 59. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zorana Cige Stojanovića.

Selo Mramor bb

Voda curi na prvom ventilu i pojavljuje se na površini u selu Mramor bb. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Mramor (u neposrednom okruženju mesta kvara).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button