Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnadbevanju

Ulica Vizantijski bulevar br. 136
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 136. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu ulice Vizantijski bulevar, od kružnog toka kod tržnog centra“Lidl“ do okretnice kod tržnog centra“Roda“. Na prostoru gde se obavljaju radovi biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom.

Ulica Vizantijski bulevar
Služba za odnose sa javnošću
JKP“Naissus“ Niš

Naselje Brzi Brod, ulica Ljubomira Nedeljkovića br. 40a
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Brzi Brod, u ulici Ljubomira Nedeljkovića, kod broja 40a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati (u delu naselja), u ulici Ljubomira Nedeljkovića.

Ulica Dragiše Cvetkovića br. 2
Curenje vode na skupljaču peska, potrebna je zamena u ulici Dragiše Cvetkovića, kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ukoliko deonični ventil nije u funkciji, biće u prekidu u delu ulice gde se izvode radovi.
Ulica Vranjanska br. 13

Voda curi jer je prso skupljač peska u ulici Vranjanskoj, kod broja 13. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Vranjanskoj ulici.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button