Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnadbevanju

Ugao ulica Sedmi juli i Lole Ribara

Ugao ulice Sedmi juli i Loe Ribara

Prilikom iskopa trećeg lica oštećena je priključna veza na uglu ulica Sedmi juli i Lole Ribara. Zbog radova na popravci oštećenja i osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Sedmi juli i delu ulice Lole Ribara.

Ulica Obilićev venac br. 11

Voda curi na prvom ventilu u ulici Obilićev venac, kod broja 11. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Obilićev venac (u okruženju mesta kvara).

Ulica Bulevar Nemanjića br. 14a

Kvar je na prvom ventilu u ulici Bulevar Nemanjića, u zgradi sa brojem 14a. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati samo za stambeni objekat na pomenutoj adresi (Bulevar Nemanjića 14a).

Ulica Vojvode Mišića br. 60

Curi voda na prvom ventilu u ulici Vojvode Mišića br. 60. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u kraćem prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za zgradu na objavljenoj adresi (Vojvode Mišića 60).

Selo Pasi Poljana, ul. Serdara Jola Piletića bb

Voda na površini jer je prso prvi ventil u selu Pasi Poljana, u ulici Serdara Jola Piletića bb. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Serdara Jole Piletića.

Sela: Kamenica i Jasenovik

Po nalogu Gradskog štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom, biće prisutna u selu Kamenica od 10 do 12 sati, potom odlazi u selo Jasenovik i dežuraće do 14 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button