Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Naselje Gornji Matejevac, ulica Obilićeva

Gornji Matejevac, 

Voda na površini, na tri lokacije i nužni su iskopi u Gornjem Matejevcu, u Obilićevoj ulici, kod brojeva 35 i 47, i na uglu ulica Obilićeve i Karađorđeve. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Obilićevoj ulici.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Radnička bb

Voda na površini, nužan je iskop u Gornjem Matejevcu, u Radničkoj ulici bb. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Radničkoj ulici.

Naselje Branko Bjegović, ulica Miloša Đorića br. 39

Voda na zelenoj površini, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u ulici Miloša Đorića, u visini br. 39. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Miloša Đorića.

Ulica Knjaževačka br. 101

Voda na ulici, potrebna je intervencija na sekundarnoj mreži u Knjaževačkoj ulici, kod broja 101. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Knjaževačke ulice (dvadesetak domaćinstava pored mesta kvara), u ulici Milenka Stojkovića i delu Studeničke ulice do ugla sa ul. Milenka Stojkovića.

Ulica Vojvođanska br. 28

Voda curi na kapi servisnog ventila, potreban je iskop u Vojvođanskoj ulici, kod broja 28. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vojvođanskoj ulici.

Ulica Koste Abraševića

Voda na asfaltu, potreban je iskop na početku ulice Koste Abraševića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Koste Abraševića.

Ulica Ratka Sofijanića br. 32

Voda puni šahtu u ulici Ratka Sofijanića br. 32. Zbog osposobljavanja priključne veze u šahti moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Ratka Sofijanića.

Selo Vrtište

Postoje curenja vode na više mesta po šahtama u selu Vrtište. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza biće manjih prekida vodosnabdevanja do 15 sati u selu Vrtište.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button