Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Gornji Matejevac, ulica Kralja Aleksandra

Gornji Matejevac, ulica Kralja Aleksandra

Voda na ulici, nužno je da se interveniše na dve lokacija u Gornjem Matejevcu, kod broja 60 i ispod servisa“Krstić“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Aleksandra i moguć prekid u nekim okolnim ulicama (Livađanskoj, Gavrila Principa, Karićevoj, Padinskoj).

Ulica Svete Stojanovića br. 2

Voda sa ulice puni šahte, potrebno je detaljno ispitivanje i iskop u ulici Svete Stojanovića, kod broja 2. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svete Stojanovića.

Niška Banja, ulica Vidoja Jovanovića br. 25

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je detaljno ispitivanje i intervencija u Niškoj Banji, u ulici Vidoja Jovanovića, kod broja 25. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za deo ulice Vidoja Jovanovića (II i III prilaz).

Naselje Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br.40

Voda curi na prvom ventilu u naselju Novo Selo, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 40. Zbog intervencije na priključnoj vezi, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda (desetak domaćinstava).

Naselje Novo Selo, ul. Zorana Cige Stojanovića br. 53

Voda izbija na prvom ventilu, potrebna je zamena u naselju Novo Selo, u ulici Zorana Cige Stojanovića, kod broja 53. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zorana Cige Stojanovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button