Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Knez Selo

Knez Selo

Voda na površini, nužno je da se interveniše na više lokacija u Knez Selu (na putu prema Malči, kod starog groblja, prema crkvi). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

Naselje Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br.149
Voda na površini, potreban je iskop (kolovoz-asfalt) u naselju Novo Selo, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 149. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na levoj strani ulice, od ul. Sime Dinića prema selu Mramor.

Ulica Ivana Milutinovića br. 64

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ivana Milutinovića br. 64, kod veterinarske stanice. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na levoj strani ulice Ivana Milutinovića, od ul. Šumadijske prema naselju Medoševac.

Ulica Sedmi juli br. 5

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u ulici Sedmi juli, kod broja 5. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj korisnika na pomenutoj adresi.

Ulica Orlovića Pavla br. 7

Voda izbija na prvom ventilu, potrebna je zamena u ulici Orlovića Pavla, kod broja 7. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati za manji broj korisnika na pomenutoj adresi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button