Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ugao ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove

Ugao ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove

Voda na ulici, potreban je iskop na uglu ulica Milana Blagojevića i Hadži Prodanove. Zbog popravke uličnog šibera biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Milana Blagojevića i Hadži Prodanovoj.

Pasi Poljana, ulica 1300 kaplara

Voda curi na prvom ventilu, potrebna je zamena u naselju Pasi Poljana u ulici 1300 kaplara. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici 1300 kaplara.

Pasi Poljana, ulica Kosačka bb

Voda na ulici, potreban je iskop (kolovoz-zemlja) u naselju Pasi Poljana, u Kosačkoj ulici bb. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Kosačkoj ulici.

Naselje Mramorsko brdo

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Mramorsko brdo, u ulici desno iznad groblja. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Ulica Rentgenova br. 10

Kvar je na prvoj poluspojnici, voda je zatvorena rano jutros za zgradu br. 10 u Rentgenovoj ulici. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Rentgenovoj ulici.

Selo Ljuberađa

Voda na površini, ne drži prvi ventil u centru sela Ljuberađa. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ljuberađa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button