Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Niška Banja, ulica Gorana Nikolića br. 3

Niška Banja, ulica Gorana Nikolića br. 3

Prethodnog dana je izvršena intervencija usled havarije nastale iskopom trećeg lica i sleduje nastavak radova u Niškoj Banji, u ulici Gorana Nikolića, kod broja 3. Zbog složenog popstupka na popravci vodovodne mreže biće i danas u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Niške Banje, u ulicama oko Trga Ljubiše Samardžića: Gorana Nikolića, Jovana Popovića, Srpskih junaka, Školske česme, Ivana Gorana Kovačića, Vidoja Jovanovića.

Naselje Mramorsko brdo

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Mramorsko brdo, u ulici desno iznad groblja. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Selo Gornja Toponica, ulica Stevana Sinđelića br. 69

Voda na površini, ispred šahte otiče u dvorište korisnika i nužan je iskop u selu Gornja Toponica, u ulici Stevana Siđelića, kod broja 69. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela, u ulici Stevana Sinđelića.

Ulica Novopazarska br. 14

Kvar je na priključnoj vezi, potreban je iskop u Nopozarskoj ulici, kod broja 14. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Novopazarskoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button