Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ugao ulica Zetske i Trsteničke

Ugao ulice Zetske i Trstenicke

Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Zetske i Trsteničke. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Trsteničkoj ulici.

Naselje Gornji Matejevac, ul. Pop Ignjatova br. 54

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatovoj, kod broja 54. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu naselja (ulice: Pop Ignjatova, Sinđelićeva, Školsko sokače, Terzinska, Braće Jović, Vase Čarapića, Boška Jugovića, Bogova).

Naselje Deveti maj, ul. Livadaska

Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Livadskoj, u naselju Deveti maj. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Livadskoj ulici.

Naselje Brzi Brod, ul. Dragomira Stanojevića br.12

Voda u šahti, potrebna je intervencija u ulici Dragomira Stanojevića br.12(raniji naziv Nikole Tesle), u naselju Brzi Brod. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dragomira Stanojevića.

Ulica Rtanjska 5A

Voda u šahti, potrebna je intervencija u Rtanjskoj ulici, kod broja 5A. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Rtanjske ulice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button