Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Naselje Pantelej, ulica Taska Uzunovića

Naselje Pantelej, ulica Taska Uzunovica

Danas se obavljaju neodložni radovi na vodovodnoj mreži u naselju Pantelej, u ulici Taska Uzunovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Pantelej, bez vode biće ulice: Taska Uzunovića, Krfska, Ilindenska, Boška Simonovića, Temska, Milana Andonovića (ukoliko servisni ventil nije u funkciji moguć je prekid i u Subotičkoj, Vinkovačkoj i Bitoljskoj).

Ulica Blagoja Parovića

Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Blagoja Parovića. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Blagoja Parovića i delu ulice Bulevar Nemanjića, leva strana od ulice Pariske Komune do ulice Blagoja Parovića.

Selo Belotinac, ul. Njagoševa br. 168

Voda na ulici, nužan je iskop u selu Belotinac, u ulici Njagoševoj, kod broja 168. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u selu Belotinac.

Ulica Ivankovačka br. 13

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Ivankovačkoj, kod broja 13. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ivankovačkoj ulici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button