Nov premium objekat kompanije Knez petrol otvoren u Leskovcu

Druga Premium benzinska stanica komapnije Knez Petrol ,ujedno I četvrta po redu u Leskovcu otvorena je u petak .

Foto:kurir

Nov moderan redizajniran objekat komapnije Knez Petrol sa najkvalitetnijim gorivom usmeren je da zadovolji I najzahtevnije potrosace.

Pored standardnih derivata bs Knez Petrol Leskovac 3 u svojoj ponudi ima I xenergy dizel I xenergy bmb 100 aditivirana goriva poslednje generacije.

Za poljoprivrednike je u ponudi kartica kompanije sa posebnim pogodnostima.

Vikend akcija povodom otvaranja sa 10 dinara nižom cenom na novootvorenoj benzinskoj stanici.

Objekat su otvorili gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović I Srđan Knezević predsednik kompanije Knez Petrol.

Foto:kurir

Društveno odgovorni ,sa željom da primerom dobre prakse ukažu na potrebu društva za solidarnošću kao I na to da su problemi zajednice zaista zajednički I zajednički rešivi kompanija Knez Petrol je donirala 2 miliona dinara u robi socijalno ugroženim porodicama po odabiru Centra za socijalni rad služba za decu I mlade Leskovac.

Gradonačelnik Leskovca dr sci.med Goran Cvetanović je rukovodstvu I zaposlenima pozeleo mnogo uspeha u poslovanju istakavsi da je 20 novozaposlenih značajan za grad Leskovac,pohvalivsi pri tom humanost I solidarnost ove drustveno odgovorne kompanije cije rukovodstvo je za porodice u stanju socijalne potrebe obezbedilo vredne donacije, a za decu organizovalo poklone I animatore.

. „Mi se zalažemo za iste vrednosti i zato sam siguran da ćete u Leskovcu biti domaćini i partneri lokalne samouprave. Sa partnerima poput Knez petrola nastavićemo još jačim tempom kako bi svi stanovnici našeg grada imali što bolje uslove za život. Sigurni smo da ćemo još bolje sarađivati a znajte da će vrata grada Leskovca za vas uvek biti otvorena jer smo na istom zadatku. O tome svedoči činjenica da se na samo nekoliko stotinu metara od ove benzinske pumpe izvode radovi na rekonstrukciji Bulevara Nikole Pašića u vrednosti od 268 miliona dinara. Još jedna važna saobraćajnica – put Leskovac – Vlasotince je prošle godine u potpunosti rekonstruisana iznosom od 283,3 miliona dinara, a upravo tamo se nalazi još jedan objekat ove kompanije,“ – dodao je gradonačelnik Cvetanović

Ovom prilikom predsednik kompanije Knez Petrol Srđan Knežević se zahvalio kako gradonacelniku tako I građanima Leskovca na gostoprimstvu u ovom gradu istakavši da je društveno odgovorno poslovanje jedan od imperativa kompanije te da je osmeh ove dece danas najveci uspeh.

Razvojnim planom kompanije za prvu polovinu ove godine otvaranje ovog maloprodajnog objekta Premium Brenda je bilo strateški predviđeno.

Kompanija Knez Petrol ce I u narednom periodu nastaviti sa širenjem maloprodajne mreže, u planu je otvaranje jos 10 maloprodajnih objekata, njenim razvojem I modernizacijom, ispunjavanjem strateški predviđenih ciljeva za ovu godinu ,vodeći računa o odnosu cene I kvaliteta kao I konstantnim unapređenjem ponude uvek usmerenom na potrebe potrošaca, istakao je Knezević.

Milica Filipović smohrana majka petoro dece ,govorila je u ime primalaca donacija kompanije Knez Petrol I pri tom izrazila veliku zahvalnost Gradu Leskovcu ,Centru za socijalni rad I kompaniji Knez Petrol na pomoći koja ce njenoj deci I njoj ulepšati I olakšati život.

Izvor:kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button