Leskovac dobio medicinsku opremu

Leskovačka bolnica dobila je sedam respiratora, 10 monitora, novi fiksni i mobilni rendgen aparat, kao 15000 maski, kaljača, rukavica, 2000 skafandera i drugu potrenu opremu, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Gradonačelnik Leskovca u ime stanovnika Leskovca i Jablaničkog okruga, menadžmenta bolnice i u svoje ime uputio je veliku zahvalnost predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću povodom pomoći upućenoj Opštoj bolnici Leskovac od strane Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Zahvaljujući donaciji leskovačka bolnica sada raspolaže sa 16 respiratora, duplo više nego što je imala do danas.

Nakon prijema medicinske aparature, zaštitne opreme i dezinfekcionih sredstava, gradonačelnik Cvetanović je predsedniku Vučiću uputio sledeće reči:

„Velika pomoć koja se sastoji od sedam respiratora, 10 monitora, novog fiksnog i mobilnog rendgen aparata, kao i zaštitne opreme u vidu 15000 maski, isto toliko rukavica, kaljača, 2000 skafandera, potrebnih lekova i druge opreme stigla je danas u Leskovac, u novoformiranu COVID bolnicu.
Poštovani predsedniče, koristim i ovu priliku da Vam se još jednom najiskrenije zahvalim na svemu što činite za naš narod i našu Srbiju. Svi mi smo samo Vaši verni pratioci na ovom teškom putu. Trudimo se i trudićemo se da iz sebe izvučemo i poslednji atom snage, kako bi se izborili sa ovom pošasti koja pokušava da razori ceo svet. Više puta ste ponovili da Srbija ne zna za predaju. Uveravam Vas, da ćemo se držati svake Vaše reči i preporuke, jer Srbija nikada nije i nikada neće pristati na predaju!
Iz svega ovoga izaći ćemo jači, složniji, mudriji… Pobedićemo virus i graditi modernu i jaku Srbiju.
U ime svih građana juga Srbije, u ime lekara i medicinskog osoblja i u svoje lično ime najiskrenije Vam se zahvaljujemo na pomoći. Hvala Vam predsedniče od srca. Do pobede!“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button