Veliki broj ulica poplavljen je na teriotiji gradske opštine Palilula

Veliki broj ulica poplavljen je na teriotiji gradske opštine Palilula. Na Gabrovačkom putu voda koja se sliva pretvorila je ulicu u potok, meštani su  cele noći od vode branili svoja dvorišta i kuće.
Kod manastira Gabrovac urušio se potporni zid, u Vukmanovu je pao elektični stup, jedna kuća poplavljena je u naselju Suvi do, gde se izlio Suvodolski potok. Predsednik opštine Bratislav Vučković ocenio je da je situacija katastrofalna i da je višegodišnji problem eskalirao Dok se Srbija brani od snega, u Nišu je opet kiša napravila velike probleme. Na Gabrovačkom putu voda koja se sliva pretvorila je ulicu u potok, meštani su  cele noći od vode branili svoja dvorišta i kuće. Kod manastira Gabrovac urušio se potporni zid, u Vukmanovu je pao elektični stup, jedna kuća poplavljena je u naselju Suvi do, gde se izlio Suvodolski potok. Opština može samo da obavesti nadležne službe jer mi nemamo svoju operativu, kaže predsednik opštine Bratislav Vučković.
Ništa bolja situacija nije ni u gradu. Na Bulevaru Šabana Bajramovića  ima  dosta mulja,  Konvanlučka ulica je takođe u katastrofalnom stanju. Imamo prijave i za Mramorski potok, kazao je Vučković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button