Vučić: Ove godine počinje izgradnja Nacionalnog stadiona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, na obeležavanju početka radova na izgradnji saobraćajnice Novi Beograd – Surčin koja će povezati Beograd sa autoputem „Miloš Veliki“, da ove godine počinje i izgradnja Nacionalnog stadiona u Surčinu.

Foto Tanjug / Arhiv / D.Kujundžić

„Izgradnja Nacionalnog stadiona će biti izvanredan razvojni projekat za opštinu Surčin, ali i za celu Srbiju. Već ove godine krećemo u izgradnju, biće velelpan, dobrim delom će biti od drveta i biće jedan od najmodernijiih stadiona u Evropi“, rekao je Vučić.

Vučić o odnosima sa Crnom Gorom: Prema svecu i tropar…

Srbija će sa narodom i građanima Crne Gore uvek da ima najbolje i najbliže odnose, a prema vlastima te zemlje trudiće se uvek da ima dobre odnose, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

“Prema svecu i tropar, to je sve što imam da kažem”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje o odnosima Srbije i Crne Gore, budući da je crnogorski ministar spoljnih poslova praktično odbio mogućnost da se ambasador Srbije Vladimir Božović vrati na dužnost.

Počela gradnja nove saobraćajnice Novi Beograd – Surčin

Radovi na izgradnji saobraćajnice Novi Beograd – Surčin, nove gradske magistrale koja će povezati Beograd sa autoputem „Miloš Veliki“, počela je danas u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vučić je tokom obilaska gradilišta rekao da će se tom saobaćajnicom skratiti izlaz na autoput „Miloš Veliki“ za oko 10 kilometara.

Vučić prisustvuje početku radova na deonici NBG-Surčin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas obeležavanju početka radova na deonici puta Novi Beograd – Surčin, najavila je Služba predsednika za saradnju s medijima.

Deonica Novi Beograd – Surčin nastavak je auto-puta Miloš Veliki, a Vučić je prisustvovao početku radova.

Izvor: Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button