U poslednje tri godine smanjuje se broj korisnika novčane socijalne pomoći u Nišu

Dok je u 2020. broj korisnika bio preko 6300, sada je 5600, kaže direktor Centara za socijalni rad ,,Sveti Sava“, Zoran Jović

U poslednje tri godine smanjuje se broj korisnika novčane socijalne pomoći u Nišu. Dok je u 2020. broj korisnika bio preko 6300, sada je 5600, kaže direktor Centara za socijalni rad ,,Sveti Sava“, Zoran Jović. Ova ustanova i tokom pandemije koronavirusa funkcioniše nesmetano, dodaje Jović.

Iako nas je prethodne godine pogodila pandemije koronavirusa pa su zbog toga mnogi građani ostali bez posla, to ipak nije uticalo na povećanje korisnika novčane socijalne pomoći u Nišu. Čak, prema rečiam direktora Centra za socijalni rad ,,Sveti sava“, Zorana Jović, u poslednje tri godine smanjuje se broj korisnika.

I tokom vanrednog stanja i policijskog časa, Centar za socijalni rad nije prestajao sa radom, već je prilagodio svoj rad uslovima na terenu.

Prema rečima Jovića i dalje se poštuju sve propisane mere u Centru za socijalni rad ali i u pružanju usluga korisnicima na terenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button