U KC Niš 198 pacijenata

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 198 pacijenata. Kod 151 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 9 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
 
Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.
 
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 5 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 119 pacijenata. Kod 104 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 8 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.
 
Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 6 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.
 
U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 73 pacijenta. Kod 50 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. 
 
U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 145 pacijenata. Kod 133 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.
 
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19. 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button