U KC Niš 188 pacijenata

Kod 154 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 188 pacijenata. Kod 154 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 7 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 70 pacijenata. Kod 54 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 je priključen na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 68 pacijenata. Kod 39 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 113 pacijenta. Kod 95 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button