U KC Niš 145 pacijenata

Covid objektima Kliničkog Centra Niš hospitalizovano je ukupno 145 pacijenata. Kod 104 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 3 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalazi se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 80 pacijenta. Kod 63 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 2 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara Kruševačke Covid bolnice, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovan 63 pacijenta. Kod 39 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Leskovac, 1 pacijent, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminuo.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 107 pacijenata. Kod 94 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zeražene virusom Covid -19.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button