Ružić: Studenti pokazali zrelost, veliki odziv imunizaciji

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić obišao je danas Studenstku polikliniku – jedan od punktova za vakcinaciju studenata u Beogradu i tom prilikom istakao da je od velikog značaja što su akademci pokazali zrelost i odgovornost i što se u velikom broju prijavljuju za vakcinaciju.

Foto Tanjug/ D. Kujundžić

Ružić je kazao da je organizovana vakcinacija studenata počela od ponedeljka na tri punkta u Beogradu, odnosno pored Studentske poliklinike i u Studentskom gradu u Novom Beogradu i studentskom domu na Karaburmi.

Ružić: Cilj je i u vanrednim okolnostima ispoštovati zakon

Odluka Kriznog štaba da se đaci uz poštovanje epidemioloških mera ocenjuju u školama, doneta je na predlog Ministarstva prosvete, a spram velikog stepena zainteresovanosti kako roditelja, tako i dece, ali i direktora škola i nastavnika, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić.

GETTY IMAGES

Ružić je, nakon obilaska Studentske poliklinike, gde je jedan od punktova za vakcinaciju studenata, kazao novinarima da je cilj da se i u vanrednim okolnostima ispoštuje zakon i đacima omogući pristup školama za ocenjivanje i ukoliko imaju želju da poprave ocenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button