Prvi šalter JKP ,,Objedinjena naplata“ otvorila je u Gornjem Matejevcu

Meštani ovog ali i okolnih sela kažu da će im značiti što svoje račune mogu da plate u blizini

Prvi šalter Javno- komunalnog preduzeća ,,Objedinjena naplata“ na seoskom području na teritoriji grada Niša otvoren je u Gornjem Matejevcu. Otvaranje ovog šaletra značiće meštanima da svoje račune mogu da plate u blizini, a ne da za to odlaze u grad. Šalter će biti otvoren i dostupan i za meštane okolnih sela. U planu je da sledeći šalter bude otvoren u selu Malča.

Javno- komunalno preduzeće ,, Objedinjena naplata“ otovrila je svoj prvi šalter na seoskom području u Gornjem Matejevcu. Meštani ovog ali i okolnih sela kažu da će im značiti što svoje račune mogu da plate u blizini, a ne da odlaze do grada, pogotovo u zimskom periodu.

Predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković ističe da je u planu da se otvori šalter i u Malči.

Iz JKP ,,Obejdinjene naplate“ kažu da su spremini da svoje ispostave otvore i u drugim selima gde postoji mogućnost i zahtev za to.

Podsetimo, od prvog januara usluga za utoršenu vodu i kanalizaciju za individualna domaćinstva prešla je u sistem Objedinjene naplate Građani su već dobili prve račune na kojima se nalazi i ova stavka. Za sada nema problema u plaćanju, dodaju iz ovog preduzeća. Ističu da građani redovno plaćaju svoje račune.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button