Počela popravka venjaka na području GO Medijana

26. 07. 2021. Opština Medijana započela reparaciju venjaka koji se nalaze na njenoj teritoriji

Popravkom klupa na letnjikovcima u Svetosavskom parku, počela je reparacija 40 venjaka koji se nalaze na teritoriji Gradske opštine Medijana.

-Obuhvaćeni su venjaci na prometnim lokacijama, kao što je Čairski i Park Svetog Save, ali i druga mesta gde se građani najviše okupljaju tokom letnjih meseci i gde postoji potreba za radovima. Pre mesec dana obećao sam penzionerima da ćemo sanirati venjake u Svetosavskom parku, i evo ispunjavamo to obećanje – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana

Nebojša Kocić, naglasivši da se najveći deo urbanog mobilijara nalazi upravo na teritoriji Medijane i da „zub vremena“ čini svoje. Stariji sugrađani kojima su „pečurke“ omiljeno mesto za igranje šaha, razgovor i druženje pozdravljaju brzu reakciju rukovodstva najveće niške, uz molbu da se u očuvanje novog izgleda mobilijara uključi i Komunalna policija i Policijska uprava u Nišu. Kažu da su vrlo često na meti nesavesnih građana, pa apeluju da se imovina građana i Grada Niša ne uništava jer je potrebna svima.

Novo lice letnjikovci bi trebalo da dobiju u narednih 40-ak dana. Predviđena je izrada i montaža nedostajućih i zamena oštećenih elemenata od drveta i metala, popravka krovnog pokrivača i farbanje kompletnog venjaka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button