Gojković: Mere ostaju na snazi; ulazak u zemlju samo vakcinisanima

Na današnjoj sednici Kriznog štaba analizirana je trenutna epidemiološka situacija u Srbiji i konstatovano je da aktuelne mere daju rezultate, saopštio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

rtvbn.com

GOJKOVIĆ: ULAZAK U ZEMLJU BIĆE OMOGUĆEN SAMO ZA POTPUNO VAKCINISANE, BEZ PCR TESTA ILI IZOLACIJE, ŠTO ZNAČI SA PRIMLJENOM JEDNE DOZA ASTRAZENEKE, ILI OBE DOZE VAKCINA DRUGIH PROIZVOÐAČA

GOJKOVIĆ: PREDLOG MINISTARSTVA PROSVETE DA UČENICI, KOJI SU OD POČETKA NA ONLAJN NASTAVI, DOLAZE U ŠKOLU SAMO RADI OCENJIVANJA, U MANJIM GRUPAMA

Gojković: Aktuelne mere daju rezultate

BEOGRAD – Na današnjoj sednici Kriznog štaba analizirana je trenutna epidemiološka situacija u Srbiji i konstatovano je da aktuelne mere daju rezultate, saopštio je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Gojković je, posle sednice Kriznog štaba, u izjavi novinarima rekao da i dalje postoji veliki broj novozaraženih građana.

Počela sednica Kriznog štaba

Nešto posle osam sati počela je sednica Kriznog štaba na kojoj će se analizirati aktuelna epidemiološka situacija i odlučiti o daljim merama.

Prethodno je Vlada u nedelju na predlog Kriznog štaba odlučila da od 22. marta od 6 sati ostanu zatvoreni ugostiteljski objekti i tržni centri.

Sednica Kriznog štaba u osam sati

Krizni štab će jutros u osam sati održati sednicu na kojoj će ponovo analizirati epidemiološku situaciju, a zatim odlučiti o daljim merama, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

Prethodno je Vlada u nedelju na predlog Kriznog štaba odlučila da od 22. marta od 6 sati ostanu zatvoreni ugostiteljski objekti i tržni centri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button