Doktor Nestorović: Neka me uhapse?!

Dr Branimir Nestorović je gostujući u jutarnjem programu TV „Hepi“ govorio o prijavi od strane lekara zbog koje bi mogla da mu bude oduzeta licenca.

– Regularno će da mi uzmu licencu, šta fali? Ne bavim se time. Najbolje bi bilo da me uhapse, onda bih mogao da počnem političku karijeru. Bilo bi dobro da me uhapse, da mi uzmu licencu, da mi naprave egzekuciju strujom na Terazijama… – rekao je Branimir Nestorović, a prenose beogradski mediji.

Kako se dalje navodi, on je u emisiji rekao da ponekada namerno „izaziva“ one koji ga ne podnose.

FOTO: MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

28 odsto Srba ga podržava

Ukoliko bi dr Nestorović stvarno odlučio da se bavi politikom za to bi imao veliku podršku naroda u Srbiji, pokazalo je istraživanje koje je početkom godine za „Blic“ uradila agencija Faktor plus.

Na pitanje „koja od javnih ličnosti vam uliva poverenje, a da se ne bavi politikom“, najviše ispitanika pomenulo je kontroverznog lekara Branimira Nestorovića, njih 28 odsto, a na drugom mestu je dr Danica Grujičić sa 10 procenata, vladika Grigorije uliva poverenje kod 8 procenata ispitanika, a Aleksandar Kavčić 6 pocenata.

– Iako dr Nestorović i dr Grujičić nisu izrazili političke ambicije, već dugo su u prvom planu. Nestorović je kontroverzan, očigledno da to što priča prija nekim ušima i ima ga u medijima. Za razliku od njega dr Grujičić ima neretko političke stavove, a uz to je uspešna i takođe prisutna u medijima – rekao je tada za „Blic“ Vladimir Pejić, direktor agencije Faktor plus, ali očigledno je dr Haos u međuvremenu promenio mišljenje o političkoj karijeri.

IZVOR: Blic.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button