Republički geodetski zavod zapošljava 321 stručno lice

Republički geodetski zavod saopštio je da će pojačati svoje kadrove za 321 stručno lice, navodeći da su od Vlade Srbije dobili saglasnost da otvore konkurs za stalno zapošljavanje.

Republički geodetski zavod, Printscreen: Youtube/N1

Očekuje se da će konkurs biti oglašen tokom sledeće radne nedelje na sajtu RGZ-a, Službe za upravljanje kadrovima i Nacionalne službe za zapošljavanje. Na konkursu će, kako navode u saopštenju, biti otvoreno 241 radno mesto, a osim lica sa visokom stručnom spremom biće oglašeno i 37 radnih mesta koja zahtevaju višu stručnu spremu i 67 radnih mesta sa srednjom stručnom spremom.

„S obzirom da se na konkursu traži čak 217 lica sa visokom stručnom spremom, ovaj konkurs, biće prilika za mnoge mlade inženjere geodezije, informatike i diplomirane pravnike da konkurišu za radna mesta u državnoj instituciji koja je lider na polju digitalizacije, a u svom fokusu ima građane i privredu kojima je na usluzi“, navodi se u saopštenju RGZ-a.

Kako navode, u poslednje dve godine Republički geodetski zavod pružio je stalno zaposlenje za 455 mladih stručnjaka iz različitih stručnih tehničkih oblasti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button